Home

Met Webweelde komen alle mogelijkheden van het internet binnen het bereik van organisaties die met vrijwilligers werken. Stichting Webweelde is een samenwerkingsverband van vrijwilligers (webwerkers), dat werkt vóór vrijwilligers. Uw vrijwilligersorganisatie heeft nu de mogelijkheid om zich te presenteren op het internet met een nieuwe, fraaie en een gratis website. Webweelde vraagt voor de ondersteuning bij het inrichten en onderhouden van de site een vergoeding. De website wordt uw eigendom. Dat wil zeggen dat u op elk moment kunt afzien van de diensten van Webweelde.

Webweelde helpt u bij het inrichten van uw site (grafische vormgeving, configureren van emailboxen, …) en leert u de vaardigheden om zelf uw site bij te houden. Onze ervaring leert dat u na verloop van tijd zelfstandig uw site kunt beheren. Uw doelgroep kan op allerlei manieren geïnformeerd worden:

– via uw website
– via sociale media
– via een abonnement op de nieuwsbrief
– via een abonnement op bijvoorbeeld een evenementen lijst

Wat kost het uw organisatie?

Webweelde vraagt een vergoeding aan de aangesloten organisaties. Deze wordt gebruikt voor organisatorische kosten zoals: onkostenvergoeding van de webwerkers, cursussen voor webwerkers, software, eigen website. etc. De website wordt uw eigendom. Dat wil zeggen dat u op elk moment kunt afzien van de diensten van Webweelde. U hoeft deze vergoeding dan niet meer te betalen  ….. meer