Organisaties

Wat kunnen de webwerkers van Webweelde doen voor uw organisatie ?

Zij regelen de registratie/verhuizing van uw domeinnaam (of helpen daarbij)

  • Zij zorgen voor de aansluiting op het CMS (Content Management Systeem) WordPress (u hebt 3Gb ruimte)
  • Zij zorgen voor de grafische vormgeving van uw site (logo, banner, …). Dit natuurlijk in overleg.
  • Zij maken een platform voor de interne communicatie in uw organisatie (het contact van de vrijwilligers binnen uw organisatie, via het internet) indien u dit wenst.
  • Zij begeleiden u in het gebruik van WordPress, zodanig dat u zelf uw website kunt onderhouden.

Wat kunnen de webwerkers van Webweelde NIET doen voor uw organisatie ?

Webwerkers gaan de inhoud van uw site niet plaatsen. Hier moet u zelf voor zorgen.
Redactieleden uit uw organisatie kunnen altijd een beroep doen op technische ondersteuning van de webwerkers.

Vergoeding voor Webweelde (zie ook: Wat kost het uw organisatie)

Webweelde vraagt wel een vergoeding aan de aangesloten organisaties. Deze wordt gebruikt voor onkostenvergoeding van de webwerkers, cursussen voor webwerkers, software, …
De vergoeding bedraagt €40,-/jaar. De website wordt uw eigendom. Dat wil zeggen dat u op elk moment kunt afzien van de diensten van Webweelde.

 

Providerkosten

  • als u alleen een website wenst, zonder eigen domeinnaam en email, zijn er geen verdere kosten. Het adres van uw site komt er dan zo uit te zien: http://uworganisatie.wordpress.com
  • als u al een domeinnaam hebt en deze wilt koppelen aan uw nieuwe wordpress-site dan kost deze koppeling $13,-/jaar (te betalen middels een Paypal-account of creditcard), uiteraard zal Webweelde u hierbij helpen dit mogelijk te maken
  • als u nog geen domeinnaam hebt en er toch één wilt kunt u dat het beste doen door de domeinnaam te registreren (ongeveer €10,-/jaar) en daarna te koppelen ($13,-/jaar)

Maatwerk

Webweelde kan maatwerk leveren, bijvoorbeeld on-line reserveringen. Daarvoor is een databank vereist waarvoor webruimte geserveerd moet worden en speciale software. Dat kost €100,-/jaar.

Organisaties die geïnteresseerd zijn of vragen hebben kunnen dit doen door een email te versturen met de naam van de organisatie en contactpersoon. Webweelde zal dan zo snel mogelijk contact opnemen om een afspraak te maken.