Webwerkers

Dit zijn de vrijwilligers die zich aansluiten bij Webweelde om hun diensten te verrichten voor andere vrijwilligersorganisaties. Deze diensten bestaan uit:

Begeleiding
Deze begeleiding houdt in dat (een lid van) de redactie van een aangesloten organisatie bijgestaan wordt door een webwerker. Deze webwerker weet hoe om te gaan met WORDPRESS en draagt dat over aan anderen. Uiteraard wordt een nieuwe webwerker eerst ingewerkt door collega’s.

Vormgeving van de site
Webwerkers die geïnteresseerd zijn in het vormgeven van een site kunnen zich uitleven in het ontwerpen van een grafische schil die gekoppeld kan worden aan de website.

Techniek
Zij die graag “onder de motorkap” bezig zijn kunnen ondersteunen met de koppeling van de grafische schil (CSS) of het maken van online toepassingen (ASP.NET)

Vrijwilligerswerk is leuk. Het ondersteunen van vrijwilligers ook. Werken voor Webweelde is werken voor gemotiveerde vrijwilligers. Het werk kost minimaal 4 uur/week en kan op eigen momenten thuis uitgevoerd worden.
Webweelde biedt aan Wageningers een platform om in teamverband bij te dragen aan websites voor vrijwilligers. Degene die geïnteresseerd is of vragen heeft over het web-werken kan hier een email versturen. Webweelde zal dan zo snel mogelijk contact opnemen..


De webwerkers op dit moment dd 22 januari 2012

frits
Frits
Mijnhardt

Techniek
Begeleiding
Ontwikkeling
 

 

Hans van den Heuvel

Begeleiding in Lelystad
Techniek
Begeleiding WordPress
Ontwikkeling

http://hulpbij.wordpress.com